Zi plină la Târgul de carte Gaudeamus

Clujenii sunt aşteptaţi şi astăzi la Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România şi Radio Cluj.

Adăugat: 22 Aprilie 2016
Ultima actualizare:22 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Evenimentele din pavilionul expoziţional, amplasat în Piaţa Unirii, vor începe la ora 10:00, două ore mai târziu fiind programată lansarea volumului "Fântâna lacrimilor. Teatru inedit" de Valeriu Anania.

Va urma prezentarea cărţii "Altfel despre părintele Arsenie Boca", o serie de convorbiri realizate de Marius Vasileanu, iar de la ora 17:00, are loc faza zonală a Concursului Naţional de Lectură "Mircea Nedelciu".

Ieri, mitropolitul Clujului, Sălajului şi Maramureşului, Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei, şi-a lansat volumul "Mai aproape de Hristos": 

"Eseurile din carte sunt legate şi de misiunea într-o lume ce se secularizează. M-am oprit şi la personalităţi duhovniceşti de primă mână, pe care le-am cunoscut, respectiv la părintele Nicolae Steinhardt, la academicianul Virgil Cândea, la părintele Sofian Bochiu, la părintele Arsenie Papacioc. Eu cred că viaţa oamenilor acestora pentru lumea în care noi trăim este pilduitoare. Ne este drag atunci când e prezent târgul de carte la Cluj. Atmosfera e frumoasă", a spus PS Andrei. 

Dan Moşoiu de la Radio Cluj aminteşte că târgul este deschis până duminică, iar intrarea este liberă.
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
22 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza