Zgonea: USL funcţionează în Parlament

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că Uniunea Social Liberală funcţionează în cadrul comisiilor şi în plenul acestui for.

Adăugat: 12 Februarie 2014
Ultima actualizare:12 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că USL funcţionează în Parlament, respectiv în plen şi în comisii, nefiind înregistrate sincope, el arătând că plenul comun pentru votarea Guvernului restructurat va fi convocat când va exista consens în USL pe această temă.
    
"În acest moment, USL, din punctul meu de vedere, ca preşedinte al Camerei, funcţionează în cadrul comisiilor şi în plenul Camerei. Eu nu am ce să reproşez. Ne-am îndeplinit obiectivele, iar chestiunile care sunt de rezolvat pentru nominalizările propuse de Antonescu vor fi rezolvate", a spus Zgonea.
    
Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că cel puţin la Camera Deputaţilor s-a lucrat în comisii şi pe priorităţile legislative, în conformitate ce decizile stabilite în USL.
    
"Cel puţin la Camera Deputaţilor nu au fost sincope. Lăsaţi-mă până luni, să discutăm luni. Eu personal nu am nicio temere, nu am văzut nimic care să genereze probleme", a declarat Zgonea.
    
El a precizat că până luni vor avea loc dialoguri între echipele din cadrul USL şi între cei trei co-preşedinţi, plus preşedintele UNPR Gabriel Oprea.
    
Zgonea a spus plenul comun va fi convocat pentru votarea noii structuri a Guvernului în momentul în care va exista un acord în USL.
    
"Discuţia a fost făcută şi pentru ziua de miercuri, după aceea pentru ziua de joi, dar ea va fi făcută în momentul în care în cadrul USL se creează această înţelegere, acest consens", a mai menţionat preşedintele Camerei Deputaţilor.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
12 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza