Zgonea aşteaptă explicaţii oficiale din partea conducerii PSD

Valeriu Zgonea așteaptă explicații din partea conducerii social democrate privind legalitatea excluderii sale din partid.

Adăugat: 3 Mai 2016
Ultima actualizare:4 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Zgonea (stânga) şi Liviu Dragnea (dreapta)
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pune sub semnul întrebării legalitatea excluderii sale din PSD şi susţine, că aşteaptă din partea conducerii partidului explicaţii oficiale.

"Este important pentru fiecare dintre noi să vedem ce se întâmplă în interiorul unui partid şi cum foarte uşor un membru de partid care îşi exprimă opinia poate fi sancţionat. Că mâine-poimâine, mă gândesc, că, aşa cum eu am fost dat afară şi preşedintele partidului poate fi dat afară atunci când exprimă o altă opinie decât cea a Comitetului Executiv Naţional şi, atunci, înseamnă că ceva este în neregulă cu statutul nostru. Dacă sute de mii de oameni te votează şi ceilalţi te sancţionează pentru că ai o altă opinie, exprimată în interior, şi /.../ toate procedurile statutare, ai venit de bunăvoie în partid, te-au validat ca membru al partidului", a susținut Valeriu Zgonea.

Săptămâna trecută, Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD pentru că a sugerat, că liderul partidului Liviu Dragnea ar trebui să renunţe la funcţia de conducere, după condamnarea definitivă, de doi ani cu suspendare, în dosarul "Referendumul".Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Mai 2016
Ultima actualizare:
4 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza