Zamfir Iorguş, sprijinit la primăria Mangaliei de UNPR şi PNŢCD

Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Zamfir Iorguş, este deputat al acestui partid şi are la activ trei mandate de primar al Mangaliei.

Adăugat: 17 Mai 2012
Ultima actualizare:17 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Iorguş a încheiat un protocol de susţinere cu organizaţiile municipale ale UNPR şi PNŢCD.

Zamfir Iorguş a schimbat mai multe partide. A fost la PNTCD,  apoi la PSD , iar actualmente este deputat PDL.

Iorguş a prezentat un proiectul revoluţionar de furnizare a energiei termice din oraş prin intermediul pompelor de căldură cu apă termală, "o comoară nevalorificată până acum a oraşului" după cum a precizat deputatul.

De asemenea, Iorguş a promis că, imediat după instalarea sa, preţul gigacaloriei va fi oricum redus până la 165 lei, termoficarea clasică urmând să funcţioneze în paralel cu noul sistem, care va fi finalizat în circa doi ani de zile. Iorguş a precizat că investiţia pentru noul sistem de încălzire costă cât subvenţia plătită anual de primărie pentru populaţie, astfel încât costurile de realizare se vor amortiza într-un an de zile.

Candidatul PDL la primăria Mangaliei a mai promis că se vor rezilia toate contractele dintre asociaţiile de proprietar şi Callatis Therm, iar serviciul legat de apă caldă şi căldură vor trece în grija administraţiei locale.

Zamfir Iorguş a mai spus că e nevoie de transparenţă şi spirit de echipă.

"În momentul de faţă, este nevoie de această echipă, pentru că ea trebuie să fie, şi atitudinea aceasta de transparenţă trebuie să existe, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, văd că mai mult politica se face între lideri şi în aranjamente şi tot felul de înţelegeri, departe de masele de votanţi, de cetăţeni, e o tendinţă ca liderii să hotărască în numele lor", a spus Iorguş potrivit corespondentului RRA Mona Constatinescu.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Andrei Şerban
Adăugat:
17 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza