Winkler: Tinerii cu pregătire bună dau forță comunităților

Iuliu Winkler spunea că Uniunea Europeană oferă posibilităţi tinerilor, cum ar fi burse, prin programul Erasmus, sau un schimb de experienţă pentru tinerii întreprinzători.

Adăugat: 21 Mai 2014
Ultima actualizare:21 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Iuliu Winkler, candidat UDMR
trimite pe mail

Candidatul UDMR, Iuliu Winkler, declara la Oradea că tinerii care au o bună pregătire dau forţă comunităţilor, iar în acest proces, şcoala are un rol deosebit de important.

Iuliu Winkler spunea că Uniunea Europeană oferă posibilităţi tinerilor, cum ar fi burse, prin programul Erasmus, sau un schimb de experienţă pentru tinerii întreprinzători, prin acelaşi program, se arată într-un comunicat de presă.

PDL: Putem aduce Europa în fiecare casă

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, i-a îndemnat pe simpatizanţii partidului, prezenţi la Ploieşti, la un miting electoral, să vină, duminică, la vot şi să voteze PDL.

Cătălin Predoiu spunea că toţi candidaţii democrat liberali au dovedit, prin activitatea desfăşurată la Bruxelles, că merită încrederea oamenilor.

"Putem s-aducem Europa în fiecare casă. Putem, pentru că oamenii noştri, candidaţii noştri, sunt mai buni. la 25 mai, vom fi prima forţă politică pe partea dreaptă şi vom începe construcţia dreptei, dar va fi o construcţie serioasă, aşa cum serios este acest partid, o construcţie bazată pe oameni serioşi, o construcţie bazată pe interesul românilor, o construcţie bazată pe valori", a spus Cătălin Predoiu.

PSD: Să fim mândri că suntem români

Daciana Sârbu candidează pentru un nou mandat de europarlamentar pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC.

Ea a declarat, la un miting electoral, la Ocna Sibiului, că trebuie să fim mândri că suntem români, să ne apărăm şi să ne promovăm tradiţiile în Europa.

"Ce fel de europarlamentar trebuie s-ajungă la Bruxelles, care să-şi facă datoria, dar în primul rând, să-şi facă datoria faţă. Să fim mândri că suntem români, să ne mândrim cu produsele noastre. Cred că misiunea noastră este şi asta, să ne promovăm, să ne mândrim şi să nu-i mai ascultăm pe cei care spun că trebuie să ne fie ruşine că nu avem cu ce să ne lăudăm sau ce să vorbim despre România", a spus Daciana Sârbu.

Europarlamentarele, un moment important pentru România

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis, a mers la Zalău şi a discutat cu cetăţenii pentru a-i convinge să vină la vot.

El a declarat că alegerile europarlamentare reprezintă un moment foarte important pentru România.

"Venim să convingem oamenii să aleagă Partidul Naţional Liberal, dar mai important probabil, veniţi să convingem oamenii să meargă la vot! Nu, nu vrem să venim să vă spun că noi am făcut de toate şi am fost daţi afară de la guvernare de buni ce suntem. Noi am încercat să facem ce-am promis oamenilor", a susținut Klaus Johannis.

Diaconescu: Prezența la vot, foarte importantă

Pentru Cristian Diaconescu, proaspăt înscris în Partidul Mişcarea Populară, prezenţa la vot este foarte importantă, în ideea menţinerii unei democraţii viabile în România.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că românii sunt aşteptaţi duminică la vot pentru a-şi alege viitorul în Europa

"Cred că este normal şi democratic ca fiecare să-şi aleagă sensul politic, pe care doreşte să meargă, dar neimplicarea, neparticiparea la vot reprezintă atitudini total necorespunzătoare momentului politic în care ne aflăm. Dilema, în acest moment, nu este între ideologie şi aplicarea sa în realitate, dilema este între democraţie şi cei care merg împotriva acesteia", a subliniat Cristian Diaconescu.

PP-DD face apel la vot

Partidul Poporului - Dan Diaconescu transmite românilor un mesaj de încredere în capacitatea lor de a se uni într-un vot liber şi demn, care să trimită în Parlamentul European români adevăraţi.

Într-un comunicat de presă, PP-DD îi îndeamnă pe români să iasă la vot, cu gândul la viitoul copiilor lor şi la o Românie demnă şi independentă.

România "trebuie să negocieze de pe poziții de egalitate"

Mihai Neamţu deschide lista candidaţilor Partidului Noua Republică la euroalegeri şi spunea, la Braşov, că în relaţia cu Bruxelles-ul, "ţara noastră trebuie să negocieze de pe poziții de egalitate" şi să nu se ferească să aibă observaţii şi recomandări.

"Credem că România trebuie să fie parte din Uniunea Europeană, dar cred că trebuie să-şi negocieze rolul la Bruxelles mult mai bine, adică, nu în genunchi, ci în picioare, drepţi. Din ce motive primeşte fermierul francez pentru cultura de levănţică decât fermierul român pentru porumb? Din motive de slăbiciune politică a celorlalte forţe", a spus Mihail Neamţu.

Independentul Dăeanu vrea să promoveze o altfel de imagine a românilor

Valentin Dăeanu candidează independent la aceste alegeri şi spune că doreşte ca, în cazul în care va ajunge europarlamentar , să promoveze o altfel de imagine a românilor.

El i-a felicitat pe elevii români care au obţinut medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie, apreciind că astfel de tineri contribuie la promovarea unei imagini pozitive a ţării în exterior,  arată Valentin Dăeanu într-un comunicat de presă.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
21 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza