Voicu: Aştept să mi se demonstreze acuzaţiile cu probe

Deputatul Mădălin Voicu a declarat că singura sa implicare în dosarul de corupţie este că l-a rugat pe pe fostul ministru al fondurilor europene Eugen Teodorovici să îl primească pentru o discuţie pe deputatul Nicolae Păun.

Adăugat: 11 Februarie 2016
Ultima actualizare:11 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Mădălin Voicu la Parlament. Sursa: captură TV
trimite pe mail

Deputatul Mădălin Voicu a venit astăzi să-şi studieze dosarul aflat la Comisia Juridică a Camerei pentru avizare, după ce DNA a cerut încuvinţarea reţinerii şi arestării preventive a celor doi parlamentari.

El a declarat că singura sa implicare constă într-o convorbire telefonică în care l-a rugat pe fostul ministru al fondurilor europene Eugen Teodorovici să îl primească pentru o discuţie pe deputatul Nicolae Păun.

"Nu am făcut niciun fel de vizită undeva pe care să o putem considera ca făcând parte dintr-o chestie de trafic de influenţă. Eu sunt un om corect, am avut tot timpul o conduită pe care nu am abandonat-o, sunt educat, nu am luat niciodată niciun ban de nicăieri decât pe stat de plată, adică în condiţiile în care am făcut o muncă sau am prestat un anumit serviciu. Deci, la mine nu există problema asta nici cu spălare de bani. Aştept să mi se demonsteze cu probe şi concret învinovăţirile pe care le-am citit", a spus Voicu.

Deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun,  dar şi şefii ANAF, sunt acuzaţi într-un dosar de fraudă de milioane de euro din bani europeni.

Mădălin Voicu şi Nicolae Păun sunt urmăriţi penal pentru deturnare de fonduri şi spălare de bani, iar DNA cere încuviinţarea arestării lor.

Şeful ANAF şi adjunctul său ar fi acceptat să acopere o parte din nereguli, la intervenţia unui dintre deputaţi.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza