Viorica Dăncilă: Vizita în SUA este o vizită de lucru

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că vizita pe care o va efectua în Statele Unite săptămâna viitoare este una de lucru.

Adăugat: 22 Septembrie 2019
Ultima actualizare:22 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că vizita pe care o va efectua în Statele Unite săptămâna viitoare este una de lucru, în cadrul căreia va fi semnat un memorandum pe energie, dar şi un document cu Banca Mondială în domeniul sănătăţii:

Viorica Dăncilă: Voi pleca duminică în Statele Unite ale Americii. Este o vizită de lucru. Vom semna şi un memorandum pe energie. Nu ne ducem să facem poze, ne ducem ca să avem rezultate în urma acestei vizite. Ne vom întâlni acolo şi cu un număr mare al oamenilor de afaceri, unde le vom vorbi despre avantajele investiţiilor în România.

Premierul Viorica Dăncilă a mai afirmat că la o săptămână după ce a propus Pactul naţional pentru bunăstarea românilor, nicio formaţiune politică nu l-a semnat.

Acceptarea acestui pact ar fi reprezentat, în opinia şefei executivului, certitudinea că nicio formaţiunea politică din România nu ar mai fi propus vreodată tăieri de pensii şi salarii, aşa cum s-a întâmplat în trecut.

Premierul a reluat, ieri, apelul către cetăţeni şi societatea civilă să semneze pactul pentru bunăstarea românilor, susţinând că a văzut din partea partidelor de opoziţie dezinteres faţă de acest lucru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza