Viorica Dăncilă și Hans Klemm, discuții despre Parteneriatul strategic România - SUA

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după întâlnirea cu ambasadorul Hans Klemm, că a încercat, în cadrul discuțiilor, să aibă o abordare care să susţină România.

Adăugat: 12 Februarie 2018
Ultima actualizare:12 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi la Palatul Victoria pe ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm.

Şeful guvernului a accentuat în timpul discuţiilor cu diplomatul american importanţa unui parteneriat foarte bun cu Statele Unite ale Americii.

"A fost o întâlnire foarte bună, o întâlnire punctuală. Am ridicat diferite probleme care vizează România, am vorbit despre OCDE, despre...România să fie membru OCDE şi susţinerea Statelor Unite, am vorbit despre viză pentru români, am vorbit despre investitorii americani în România, am vorbit despre menţinerea procentului de 2% pentru apărare, dar în acelaşi timp am pus şi problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă, deci în toată discuţia am încercat să am o abordare care să susţină România şi o colaborare foarte bună pe parteneriatul strategic cu Statele Unite", a spus Viorica Dăncilă.

Guvernul a anunţat că întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi Hans Klemm este prima dintr-o serie de întâlniri pe care premierul român le va avea în perioada următoare cu reprezentanţi ai ambasadelor străine acreditate în România.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza