Viorica Dăncilă: Informațiile care se trimit către Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit ieri, din nou, despre faptul că, la nivel european, a existat multă dezinformare în ceea ce priveşte România.

Adăugat: 27 Ianuarie 2019
Ultima actualizare:27 Ianuarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

Într-o intervenţie la Antena 3, şefa Executivului a precizat, spre exemplu, că ministrul justiţiei, Tudorel Toader, nu a vorbit despre amnistie, ci despre o ordonanţă de urgenţă care să le dea posibilitatea celor care au fost judecaţi de completuri constituite ilegal să aibă parte de unele constituite legal.

Viorica Dăncilă: Se pot relua procese şi pentru cei care au fost achitaţi, pentru cei care au fost condamnaţi, pot fi condamnări mai mari sau pot exista situaţii în care se descoperă că aceste condamnări nu trebuiau date. Deci, acest lucru dă şansa unui proces corect pentru cetăţeni şi cred că asta face parte din drepturile omului. Tocmai faptul că nu s-a făcut referire la acest lucru şi s-a făcut referire la amnistie arată încă o dată că informaţiile care se trimit către Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea şi ajungem iar la dezinformare.

Premierul Viorica Dăncilă a mai spus că în România nu este încălcat statul de drept şi că nu îşi doreşte ca acest subiect să devină unul de campanie electorală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Ianuarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza