Viorel Palașcă: Resursele din judeţul Mehedinţi să fie date cetăţenilor din judeţ

Viorel Palaşcă (ALDE)doreşte să facă în aşa fel încât resursele din judeţul Mehedinţi să fie date cetăţenilor din judeţ.

Adăugat: 16 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Viorel Palașcă este candidatul ALDE în judeţul Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor.Sursa: Captură TV
trimite pe mail

Candidatul ALDE, Viorel Palașcă, subliniază că în Mehedinţi există o forţă economică latentă.

"Avem oameni bine pregătiţi, avem unităţi economice care pot fi din nou puse în valoare. Cred că noi, cei de la ALDE, prin experienţa şi prin pregătirea noastră avem datoria, avem obligaţia să punem din nou aceste lucruri în valoare. Tinerilor din acest judeţ trebuie să le oferim şansa de a învăţa, de a creşte, de a munci şi de a se stabili aici", a susținut Palașcă.

Viorel Palaşcă este candidatul ALDE în judeţul Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor.

Vlad Gheorghe: Suntem tineri, ăsta este atuul nostru

Vlad Gheorghe doreşte să obţină un fotoliu de deputat în judeţul Olt din partea USR.

El spune că atuul său este faptul de nu a făcut politică până acum, mai ales că politicienii i-au dejamăgit pe alegători prin promisiunile pe care nu le-au onorat.

"Alături de colegii mei avem experienţă în lupta cu sistemul. Noi nu suntem politicieni. După cum vedeţi, noi suntem criticaţi că nu avem experienţă, că suntem prea tineri - apropo, eu am 31 de ani. Da, suntem tineri, da, nu suntem politicieni, dar ăsta este atuul nostru. Suntem nişte oameni normali, care facem asta după serviciu, facem tot ce putem, lucrăm noaptea, lucrăm în weekend. Politica nu este decât o implicare civică dusă în zona de instituţionalizare", declară Vlad Gheorghe.

Ponta: Există bani pentru mărirea salariilor din sănătate şi educaţie

Victor Ponta susţine că sunt bani la buget pentru mărirea salariilor celor din sănătate şi educaţie.

Victor Ponta a spus şi că aceste majorări salariale au început de anul trecut din luna octombrie.

"Este o uriaşă minciună că ne-am apucat noi în campania electorală. Nu, vă aduc aminte că în 2015 tot aşa au crescut, cu 25%, salariile pentru sănătate şi educaţie, şi au crescut într-o înţelegere pe care atunci n-a contestat-o nimeni, nici PNL-ul, că în fiecare an mergem cu 25% pentru a încerca să-i stimulăm pe cei care lucrează în cele două domenii considerate prioritare de toată lumea", a subliniat Ponta.

Victor Ponta doreşte să obţină un nou mandat de deputat în judeţul Gorj.

Lucia Varga promite locuri de muncă

Lucia Varga, candidat pe lista PNL Constanta pentru Senatul României, crede că alegerile parlamentare din decembrie sunt cruciale pentru viitorul Romaniei.

Ea a promis că în cei patru ani de mandat, dacă va fi aleasă, va contribui la dezvoltarea judeţului.

"Când vorbim de dezvoltare durabilă, vorbim despre dezvoltare economică cu protecţie socială şi cu grijă faţă de problemele de mediu. Constanţa are foarte multe probleme de mediu şi expertiza pe care o am poate fi un plus de valoare pentru echipa din care fac parte, astfel încât după un mandat de patru ani de senator să creăm locuri de muncă şi să sprijinim dezvoltarea durabilă a Constanţei", declară Lucia Varga.

Silviu Vexler: Sunt ca un scaiete când trebuie să fie rezolvat ceva

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România şi-a început, în premieră, campania electorală la Oradea, nu în Capitală.

Noul candidat al Federaţiei pentru Camera Deputaţilor este Silviu Vexler.

El s-a autocaracterizat ca fiind foarte ambiţios atunci când vrea să ducă la bun sfârşit un proiect pentru bunul mers al comunităţii.

"Din 2005 până în 2016, deci în 11 ani, sunt 23 de sinagogi care au renăscut în toată ţara, într-o colaborare a federaţiei comunităţii cu Guvernul României. Am avut şi eu rolul meu acolo, dar dacă l-aş sumariza ca şi o caracterizare a mea, am fost ca un scaiete, sunt ca un scaiete când trebuie să fie ceva rezolvat", a spus Silviu Vexler.

Gheorghe Dinu critică autoritățile locale pentru lipsa spațiilor de  afișa special

Avocatul Gheorghe Dinu, candidat independent pentru Camera Deputatilor în judeţul Constanta, critică administratiile locale din anumite localitati din judet pentru ca nu au montat panourile pentru afisajul special pentru alegerile din 11 decembrie.

Este o incălcare a drepturilor cetatenilor din judeţul Constanta de a cunoaste candidatii, susţine Gheorghe Dinu.

El cere Biroului Electoral judetean sa ia de urgenta masurile care se impun şi Prefectului de Constanţa să se implice în această problemă.

 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza