Viorel Hrebenciuc, acuzat de trafic de influenţă într-un nou dosar

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a sosit luni dimineaţă, în jurul orei 11.30, la sediul DNA pentru a fi audiat într-un nou dosar în care are calitatea de suspect.

Adăugat: 20 Octombrie 2014
Ultima actualizare:20 Octombrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Viorel Hrebenciuc, deputat PSD
trimite pe mail

UPDATE Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că are calitatea de suspect într-un nou dosar şi că acuzaţia este de trafic de influenţă.

"Este dosarul 344/2014, în care sunt suspect în momentul de faţă. Este aceeaşi chestiune cu trafic de influenţă. Alte amănunte nu am", a afirmat Hrebenciuc, adăugând "că nu e niciun fel de afacere.
Hrebenciuc a precizat că a fost chemat pentru a lua la cunoştinţă acuzaţiile procurorilor anticorupţie".

 Întrebat dacă ia în calcul o demisie din partid, el a replicat: "Nu m-am gândit la acest lucru".

Referitor la faptul că este urmărit penal în trei dosare, parlamentarul PSD a subliniat că nu a fost dorinţa lui, iar în ceea ce priveşte posibilitatea să fi fost interceptat, el a spus că a fost urmărit toată viaţa.

Amintim că parlamentarul a precizat că a fost chemat  la DNA, luni, la ora 11,30 într-o nouă cauză.

Deputatul este deja urmărit penal pentru corupţie în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri şi terenuri, iar DNA a cerut parlamentului să accepte arestarea sa şi a deputatului Ioan Adam.

Procurorii anticorupţie afirmă că Viorel Hrebenciuc s-ar face vinovat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă sau instigare la folosirea influenţei.

Este vorba despre reconstituirea ilegală a dreptului de proprietate pentru peste 40.000 de hectare de teren forestier şi 50 de hectare de teren agricol în judeţul Bacău, aminteşre reporterul RRA.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Octombrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza