Violeta Alexandru: Guvernul "va căuta soluţii" pentru problemele ridicate de cetăţeni

Guvernul va căuta soluţii pentru problemele sesizate de cetăţeni ieri, de Ziua Porţilor Deschise, la Palatul Victoria, a promis ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Violeta Alexandru.

Adăugat: 2 Decembrie 2015
Ultima actualizare:2 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Social
trimite pe mail

De menţionat că cei mai mulţi dintre vizitatori care au ajuns la sediul central al Guvernului României au reclamat prestaţia autorităţilor publice locale şi accesul precar sau nesatisfăcător la utilităţi publice.

Au fost, de asemenea, aduse în discuţie situaţia clădirilor de patrimoniu şi nevoia unui mesaj de unitate naţională, a adăugat Violeta Alexandru.

"Oamenii au simţit nevoia să intre în dialog cu echipa acestui guvern. Este interesant de văzut că sunt foarte multe aspecte care ţin de patrimoniul cultural, de clădiri de patrimoniu, de care oamenii sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte detriorarea acestora. Sunt aspecte care ţin de nevoia oamenilor de a li se transmite un mesaj din partea guvernanţilor cu privire la unitatea ţării şi la păstrarea sentimentului naţional puternic, atât în ţară, cât şi în afara graniţelor. În mod cer există un orizont de aşeptări şi dorim să-l transpunem în cea mai scurtă vreme şi în câteva soluţii pentru a schimba disfuncţionalităţi semnalate de aceştia", a spus Violeta Alexandru.

De asemenea, potrivit ministrului pentru Consultare Publică şi Dialog, şi asociaţiile de revoluţionari s-au plâns de felul în care au fost gestionate până acum problemele lor.Autor:
Alin Şerbănescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza