Vila "Dante", noul motiv de conflict premier-preşedinte suspendat

Premierul Victor Ponta îl acuză pe preşedintele suspendat Traian Băsescu că şi-ar fi pregătit un imobil din patrimoniul RA-APPS ca viitoare locuinţă.

Adăugat: 25 Iulie 2012
Ultima actualizare:25 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Şeful guvernului le-a arătat Vila "Dante" ziariştilor acreditaţi la Palatul Victoria, spunându-le că a fost reparată din bani publici într-un moment în care erau tăiate pensiile şi salariile.

"Aş vrea ca toată lumea să ştie faptul că în 2010-2011, când se tăiau salarii, când se tăiau pensii, când am făcut cu toţii eforturi foarte mari de a rămâne la o viaţă cât de cât decentă, această locuinţă care aparţine RA-APPS, Guvernului României şi la solicitarea domnului preşedinte Băsescu a fost pregătită investindu-se peste 1 milion de euro în repararea sa pentru, probabil, a fi ocupată de preşedinte imediat după ce-şi termină mandatul" a spus Victor POnta.

Băsescu: Ponta este un mincinos

În replică, preşedintele suspendat Traian Băsescu susţine că n-a solicitat RA-APPS să facă investiţii la Vila Lac 3 "Dante".

Traian Băsescu a mai spus că premierul Victor Ponta "este un mincinos când afirmă că el ar fi solicitat

"N-am cerut nici o astfel de acţiune din partea RA-APPS. Eu mai am la dispoziţie Vila Lac 3 până în anul 2014, când îmi termin mandatul şi nu am nici o legătură cu îmbunătăţirile pe care eventual le face RA-APPS în vilele pe care le deţine. Aşa că o minciună în plus pentru uz local şi mai ales în campanie nu-i prinde rău. Eu îl rog pe primul-ministru mincinos Victor Ponta să prezinte o astfel de hârtie şi dacă o prezintă, eu îi rog pe români să mă destituie duminică la referendum", a declarat Traian Băsescu.Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Petruţa Obrejan
Adăugat:
25 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza