VIDEO Târgul Gaudeamus s-a deschis la Oradea

O nouă ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus a început astăzi la Oradea, în Piaţa Unirii.

Adăugat: 9 Mai 2018
Ultima actualizare:9 Mai 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cea de-a cincea ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus Oradea s-a deschis în urmă cu aproximativ o oră, în prezenţa preşedintelui director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, domnul Georgică Severin, dar la eveniment a luat parte şi primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, şi preşedintele de onoare al evenimentului, profesorul universitar Sorin Şipoş.

Oamenii au fost curioşi să vadă oferta acestui târg de carte şi au venit în număr mare încă de la primele ore ale dimineţii, nu au mai avut răbdare până când s-a declarat deschisă această ediţie.

Ce pot vedea şi găsi aici? 60 de expozanţi care sunt în 46 de standuri pe 800 de mp până duminică, în ziua închiderii şi ziua în care va avea loc decernarea premiilor acestei ediţii.

Vor avea loc multe lansări de carte, prezentări, întâlniri cu scriitorii, dar şi ateliere de creaţie, concursuri şi premii atractive.

Doar un singur lucru vreau să menţionez acum: această ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus beneficiază de un stand special dedicat Centenarului Marii Uniri, stand la care expun mai multe edituri, iar cei care vor să vadă scrieri de carte legate de acest eveniment important din istoria noastră o pot face la acest stand.

VIDEO Deschiderea Târgului Gaudeamus OradeaAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza