Victor Ponta şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării Naţionale. Află de ce

Premierul Victor Ponta a anunţat că şi-a mutat biroul de la Palatul Victoria la sediul Ministerului Apărării Naţionale pentru a evita unele înscenări similare cazului Duicu.

Adăugat: 15 Aprilie 2014
Ultima actualizare:15 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa
trimite pe mail

Premierul  a explicat  luni seară la un post de televiziune care au fost motivele acestei decizii.

Ponta a spus că va sta la noul sediu, până în luna decembrie când va pleca preşedintele Băsescu de Cotroceni , că se aşteaptă ca pe parcursul campaniei pentru prezidenţiale să fie supus la tot felul de înscenări.

"Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa. Am un birou la Ministerul Apărării Naţionale. La guvern oamenii vin în o mulţime de locuri. Până în luna noiembrie mă aştept la înscenări. Asta a fost o înscenare de presă. Eu am anunţat că s-a terminat controlul Corpului de Control la ora 22:00 am fost la o emisiune şi la ora 1:00 a apărut la "Gândul" bineînţeles că s-a făcut trafic de influenţă la Ponta în birou", a declarat Ponta.

Potrivit redactorului RRA, Radu Dobriţoiu, celor care intră în incinta Ministerului Apărării le este permis doar cu o aprobare specială să aibă asupra lor aparate de înregistrare, de fotografiere sau de stocare a informaţiilor.

Victor Ponta susţine că DNA nu are nicio legătură cu informaţia vehiculată în presă, potrivit căreia preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, ar fi făcut trafic de influenţă în biroul său.

Amintim că, Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, a fost ridicat de la locuinţa sa din Valea Cernei , pe 2 aprilie şi adus la sediul instituţiei pentru verificări legate de suspiciuni de corupție.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
15 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza