Victor Ponta: Să facem în continuare spitale, şcoli şi grădiniţe

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta a participat vineri, la un miting electoral organizat în localitatea suceveană Dumbrăveni, şi a prezentat priorităţile partidelor aflate la putere.

Adăugat: 17 Mai 2014
Ultima actualizare:17 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, preşedintele PSD
trimite pe mail

Cel mai important lucru este să facem în continuare spitale mai bune cum am făcut la Suceava, să facem şcoli şi grădiniţe; dacă avem grijă de pensiile celor în vârstă înseamnă că-i respectăm şi-i ajutăm la bătrâneţe.

La fel de important este să facem locuri de muncă pentru cei tineri ca să nu-i mai găsim în Spania, în Italia, în Anglia.

A consemnat Mihaela Buculei

Din agenda electorală a zilei

►Preşedintele PNL, Crin Antonescu, participă sâmbătă, la manifestarea electorală "Eurocampionii PNL," la Sala Sporturilor din Cnstanţa.

La ora 13:00, liderul PNL va avea o conferinţă de presă la sediul partidului din localitate, iar după-amiază de la ora 17:30 se va afla în localitatea Feteşti din judeţul Ialomiţa.

►Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi şeful de campanie al alianţei PSD-UNPR-PC, Liviu Dragnea, se vor întâlni, de la ora 13:00, cu aleşii locali la Primăria Iaşi.

►Fundaţia Mişcarea Populară organizează în aceste zile o serie de dezbateri publice pe teme de interes naţional.

Sâmbătă de la ora 11.00, la Alba Iulia,  este programată dezbaterea "Statul de drept şi lupta anticorupţie" la Sala Casei de Cultură a Studenţilor din strada Ferdinand.

La aceast eveniment participă şi preşedintele României, Traian Băsescu.

►Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, organizează de la 12:00 un spectacol cultural-politic la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploieşti. Vor participa, printre alţii, preşedintele partidului, Vasile Blaga, şi eurocandidatul Monica Macovei.

Eurocandidaţii Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu vizitează începând de la această oră mai multe localităţi din judeţul Bacău.

►Preşedintele UDMR, Kelemen Honor, şi-a anunţat prezenţa de la ora 11:45 la deschiderea "Zilelor Halmeului" din judeţul Satu Mare.

După aceea, Kelemen Hunor va participa la un eveniment dedicat Zilei Familiilor în Grădina Kosuth din Satu Mare.

Vasile Blaga se gândeşte la alianţa pentru prezidenţiale

PDL va discuta după europarlamentare cu celelalte partide de dreapta în vederea alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele partidului, Vasile Blaga, crede că după 25 mai partidele vor propune candidaţi cu şanse reale.
Vasile Blaga: Este nevoie de cineva, de o structură care să te susţină. Candidatul are şi el, la rândul lui, o mare, foarte mare importanţă pentru că va trebui să convingă şi oamenii din cealaltă, a discuta valori, principii şi candidaţi cu şanse. Asta înseamnă analize foarte serioase, cum am avut de fiecare dată", a afirmat el, citat de corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

PNL a lansat programul economic "Prin noi înşine"

Preşedintele partidului, Crin Antonescu, crede că acest program poate deveni un proiect de ţară.

Crin Antonescu: Opţiunile pe care noi le-am făcut deja în Programul pentru Parlamentul European sunt corelate cu un proiect economic de guvernare în România, cu un proiect mai amplu de ţară aşa cum va trebui să-l construim în perioada următoare. De aceea începe şi vine acest proiect acum, în toiul acestei campanii, şi de aceea dorim ca în jurul lui să existe un minimum de dezbatere în societatea românească.

(Reporter: Mugur Mihăiţă)

PMP promovează tinerii

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Giurgiu a partidului Mişcarea Populară, Nicu Ştefan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că tinerii promovează Programul partidului în judeţe.

Nicu Ştefan: Avem câteva echipe de tineri cu care mergem la întâlniri cu oameni, câteva acţiuni nu foarte mari, dar suntem prezenţi în municipiu, cât şi în judeţ. La ora actuală sunt acoperite toate cele 244 de secţii de votare cu reprezentanţi, cât şi cu observatori. În aceste 244 de secţii de votare sunt cuprinse şi cele 48 de pe raza municipiului Giurgiu.

(Reporter: Emil Talianu)

Corneliu Vadim Tudor: PRM, cel mai vechi partid

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, candidat pentru un nou mandat de europarlamentar, le-a vorbit alegătorilor din Suceava despre importanţa partidului său.

"Este cel mai vechi partid în forma lui iniţială neschimbată şi cu acelaşi conducător. Alţii au inversat vocalele, consoanele, au găsit tot felul de pretexte, s-au metamorfozat, au pretins că nu sunt ei aceia care au tâlhărit ţara. Acuma îi văd: Votaţi pe băiatu, Votaţi pe fata, Avem soluţii. De ce nu aţi aplicat aceste soluţii?", a întrebat retoric, europarlamentarul PRM.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
17 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza