Victor Ponta, președintele PSD

"Luni ne întâlnim în grupurile parlamentare şi vom redacta cererea de revocare din funcţie a Robertei Anastase".

Adăugat: 1 Aprilie 2012
Ultima actualizare:2 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Uniunea Social Liberală va iniţia, luni, o acţiune de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, copreşedintele USL, Victor Ponta.

"Mâine (n.r. luni) ne întâlnim în grupurile parlamentare şi vom redacta cererea de revocare din funcţie a Robertei Anastase. Vom pregăti acţiunea foarte bine din punct de vedere procedural pentru că e foarte posibil ca domnul Buda de la Comisia Juridică, care poate să modifice şi Constituţia cu cinci deputaţi din 24, probabil va face tot ce ţine de el să nu ajungem la vot în Camera Deputaţilor. Dar până la urmă tot vom ajunge la vot", a spus Victor Ponta.

Președintele PSD, Victor Ponta, a anunțat sâmbătă, că Opoziția începe ofensiva împotriva actualei puteri pe două planuri: în plan guvernamental și în plan parlamentar.

În privința Guvernului, Ponta îi solicită premierului Mihai Răzvan Ungureanu să nu cedeze șantajului PDL și UNPR de a împărți banii publici  în teritoriu, către primarii Puterii.

A doilea plan pe care USL va ataca va fi cel parlamentar.

Luni, Opoziția va avea majoritatea în Senat , prin cooptarea senatorului  democrat-liberal, Iosif Secășan, care a plecat cu Sorin Frunzăverde din PDL la PNL.

La Camera Deputatilor "unde e un haos total", USL va începe, chiar de săptămâna viitoare, o acțiune concretă de înlăturare a președintelui Camerei, Roberta Anastase, pentru abateri grave de la regulament.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
1 Aprilie 2012
Ultima actualizare:
2 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza