Victor Ponta, premierul României despre predarea lui Hayssam, Poliției Române

"S-ar putea să fie neplăcut mai ales pentru cei care vorbesc încă în somn, care au căzut din pat azi de dimineaţă. Am auzit pe domnul Blaga care vorbea despre 'ce bine că aflăm cum a plecat'. Păi era ministru de Interne Blaga pe vremea aceea".

Adăugat: 19 Iulie 2013
Ultima actualizare:19 Iulie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vasile Blaga era ministru de Interne la momentul plecării din ţară a lui Omar Hayssam, a susţinut vineri premierul Victor Ponta, arătându-se surprins de declaraţiile liderului democrat-liberal, care şi-a exprimat speranţa că autorităţile române vor afla cum a reuşit sirianul să iasă din ţară.

"S-ar putea să fie neplăcut mai ales pentru cei care vorbesc încă în somn, care au căzut din pat azi de dimineaţă. Am auzit pe domnul Blaga care vorbea despre 'ce bine că aflăm cum a plecat'. Păi era ministru de Interne Blaga pe vremea aceea. El era ministru de Interne. Poate află şi el după cinci ani. Mă rog, dar Blaga e un monument de lipsă de tact ca să nu spun mai mult de atât", a spus premierul Victor Ponta.

El a adăugat că şi-ar dori ca autorităţile române, odată cu întoarcerea lui Omar Hayssam în ţară, să afle mai multe despre răpirea jurnaliştilor români în Irak, dar şi despre modul în care omul de afaceri a plecat din ţară.
Şeful Guvernului a apreciat faptul că în privinţa întregii operaţiuni de aducere a lui Omar Hayssam în ţară s-a păstrat confidenţialitatea.

"Ar fi fost extrem de periculos să avem scurgeri de informaţii şi este meritul instituţiilor implicate şi al celor care au ştiut că nu au comunicat decât după ce avionul militar a aterizat la Bucureşti", a mai declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
19 Iulie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza