Victor Ponta, premierul României

"Decizia domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal are doar două posibile explicaţii: este o decizie pur politică de blocare a activităţii economice a Guvernului; este o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor României".

Adăugat: 17 Iulie 2015
Ultima actualizare:17 Iulie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta consideră că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal are doar două posibile explicatii:  este o decizie pur politică de blocare a activităţii economice a Guvernului şi a ţării cu orice cost sau este o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor ţării noastre pe care Klaus Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc.

"Decizia domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal (agreat şi lăudat de mediul de afaceri, votat în unanimitate de Parlament, aşteptat de societatea românească în ansamblu nu doar pentru că readuce cota de TVA la 19%, ci pentru că garantează dezvoltarea economică şi socială a ţării) are doar două posibile explicaţii: este o decizie pur politică de blocare a activităţii economice a Guvernului şi a ţării cu orice cost (ceea ce făcea şi Traian Băsescu indiferent la consecinţele negative); este o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor României pe care dl. Iohannis trebuie să o aplice cu orice risc (ceea ce nici măcar Traian Băsescu nu ar fi făcut vreodată)", a scris premierul vineri pe Facebook.

Potrivit lui Ponta, "indiferent care din cele două variante e cea reală oricum pentru români este cea mai proastă veste posibilă (iar pentru cei care au votat în noiembrie cel mai clar semn că au fost înşelaţi)".

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis Senatului, vineri, cererea de reexaminare a Legii privind Codul fiscal, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza