Victor Ponta, premierul României

"Plecarea mea (de la şefia Guvernului) pentru a veni exact cei care au distrus România înainte de USL, da, e o trădare a celor care au crezut în USL".

Adăugat: 14 Iulie 2015
Ultima actualizare:14 Iulie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta afirmă că s-a gândit în ultima perioadă la demisia din funcţia de şef al executivului.

El consideră însă că dacă ar face acest gest i-ar trăda pe cei care au votat USL, pentru că ar însemna întoarcerea la guvernare a celor care care au condus ţara înainte de 2012.

"Nimeni nu-i de neînlocuit, dar sunt nişte proiecte pe care le-am pus în aplicare şi pe care trebuie să le duc la bun sfârşit şi, în al doilea rând, eu am fost votat împreună cu Crin Antonescu ca să guvernăm, dar am fost şi votaţi ca să nu mai ajungă ăia pe care i-am dat jos, adică Ungureanu, Predoiu, Boagiu, Ialomiţianu, toată gaşca. Păi eu dacă îmi dau demisia de la guvern înseamnă că dau ţara celor care au distrus-o înainte. Şi după aia ce facem? Iarăşi venim şi muncim trei ani jumate ca să dăm înapoi oamenilor pensiile, salariile, TVA-ul, toate celelalte lucruri? Plecarea mea pentru a veni exact cei care au distrus România înainte de USL, da, e o trădare a celor care au crezut în USL", a spus Ponta la un post de televiziune.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza