Victor Ponta, premierul României

"Colaborarea, şi nu războiul şi scandalul, este cea care aduce în primul rând credibilitatea României şi în al doilea rând încrederea investitorilor în România".

Adăugat: 14 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:15 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Principalul mesaj al ministrului de externe britanic, Philip Hammond, precum şi cel al Victoriei Nuland, asistentul secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, este nevoia de schimbare a culturii politice în România,  a spus premierul Victor Ponta la începutul şedinţei de guvern de astăzi, după întâlnirile succesive pe care şeful guvernului le-a avut de dimineaţă cu reprezentanţii principalilor parteneri strategici ai României. 

"Mesajul principal al partenerilor noştri este să lucrăm împreună pentru România şi pentru poziţia noastră în regiune. Colaborarea, şi nu războiul şi scandalul, este cea care aduce în primul rând credibilitatea României şi în al doilea rând încrederea investitorilor în România, şi asta este acum prioritatea noastră: să arătăm că România combate corupţia, că România combate evaziunea fiscală", a declarat Victor Ponta, citat de redactorul RRA.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:
15 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza