Victor Ponta, premierul României

"Sunt bucuros că am reuşit să îl ţin departe pe Traian Băsescu de negocierile pentru comisarul european".

Adăugat: 3 Septembrie 2014
Ultima actualizare:3 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că este bucuros că a reuşit să îl ţină departe pe preşedintele Traian Băsescu de negocierile pentru funcţia de comisar european, punctând că şeful statului voia 'să strice' aceste negocieri.

"Foarte bine. Chiar are dreptate (Traian Băsescu-n.r). Chiar l-am ţinut departe de negocieri pentru că ştiam că vrea să le strice, cum le-a stricat şi pe cele cu domnul Vosganian. Tot el le-a stricat şi a preferat ca România să ia ceva mai prost ca să-l acuze pe Tăriceanu. Sunt bucuros că am reuşit să îl ţin departe pe Traian Băsescu", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că, spre surprinderea sa, România a făcut două nominalizări pentru funcţia de comisar european şi a punctat că există o problemă de respectare a legislaţiei în contextul în care nu au fost audieri în comisiile de specialitate ale Parlamentului în cazul acestora.

Corina Creţu este a doua propunere a României pentru funcţia de comisar european, după nominalizarea lui Dacian Cioloş.

Confirmarea a venit, luni de la preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea a prezentat Biroului Permanent scrisoarea de informare primită de la premierul Victor Ponta, cu privire la cele două propuneri: Dacian Cioloş şi Corina Creţu.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
3 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza