Victor Ponta, premierul României

"Nu voi fi niciodată de părerea (...) că dacă PP-DD face majoritate cu PNL şi PDL e un partid bun, frumos, deştept şi dacă face alianţă cu PSD, atunci este un lucru rău".

Adăugat: 16 Iunie 2014
Ultima actualizare:16 Iunie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu se "ruşinează" cu electoratul PP-DD şi că social-democraţii vor continua negocierile cu partidul condus de Simona Man pentru construirea unor majorităţi la nivel local, informează Agerpres.

"PP-DD a obţinut, în 2012, peste 10% din voturi, iar electoratul PP-DD eu îl consider unul important şi pentru care trebuie să existe politici sociale, economice. Eu nu mă ruşinez. Eu vreau să reprezint acest electorat şi vreau să luăm măsuri pe care acest electorat le susţine. (...) Noi discutăm cu PP-DD pentru majorităţi şi proiecte la nivel local şi naţional", a spus Ponta, potrivit sursei citate.

Ponta a precizat că liderii PP-DD nu au solicitat posturi în Guvern în schimbul susţinerii în teritoriu, însă, în ceea ce priveşte posibilitatea ca PP-DD să obţină funcţii de secretar de stat, premierul a afirmat că "depinde cum se finalizează discuţiile despre majorităţile locale",  dar nu exclude o negociere în acest sens.

"Dacă PP-DD a fost votat în structurile locale şi parlamentare, şi a fost votat, nu voi fi niciodată de părerea care se induce, că dacă PP-DD face majoritate cu PNL şi PDL e un partid bun, frumos, deştept şi dacă face alianţă cu PSD, atunci este un lucru rău. Acest discurs dublu pentru mine nu are niciun fel de valoare", a mai arătat premierul.

Şeful executivului a subliniat că echipa de negocieri cu PP-DD va fi condusă tot de către preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
16 Iunie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza