Victor Ponta, premierul României

"Sunt bucuros să aflu că schimburile culturale cunosc o îmbunătăţire. Am fost foarte mândru să fiu informat de ambasadorul nostru că una dintre interpretele din România, Mandinga, este foarte faimoasă şi populară în Azerbaidjan".

Adăugat: 27 Iunie 2013
Ultima actualizare:27 Iunie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prezent într-o vizită de lucru în Azerbaidjan, premierul Victor Ponta a spus, la întâlnirea cu prim-vicepremierul azer, Yagub Eyyubov, că interpreta Mandinga a devenit foarte populară în Azerbaidjan după participarea la Eurovision, în 2012.

Acesta a afirmat, în glumă, că artista ar putea fi inclusă în delegaţiile ce abordează teme economice pentru a asigura succesul părţii române, informează Agerpres.

"Sunt bucuros să aflu că schimburile culturale cunosc o îmbunătăţire. Am fost foarte mândru să fiu informat de ambasadorul nostru că una dintre interpretele din România, Mandinga, este foarte faimoasă şi populară în Azerbaidjan. După Eurovision, reprezentanta României pare să fie foarte populară în Azerbaidjan şi sunt foarte mândru de acest lucru", a remarcat, în glumă, Victor Ponta.

Revenind la un ton serios, Victor Ponta şi-a exprimat speranţa că România şi Azerbaidjanul pot avansa în derularea proiectelor economice într-un mod pragmatic.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Iunie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza