Victor Ponta: Pe 29 iulie nu se poartă albul hoţilor de la PDL, se poartă tricolorul României

Liderii USL, în frunte cu premierul Victor Ponta, au lansat, la mitingul organizat împotriva preşedintelui suspendat, un apel de prezentare a cetăţenilor la vot.

Adăugat: 27 Iulie 2012
Ultima actualizare:27 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail
Victor Ponta le-a transmis românilor că este important să voteze pentru ca referendumul să fie validat.
 
"Pe 29 iulie, în această vară, nu se poartă albul hoţilor de la PDL, se poartă tricolorul României. Românii vor câştiga pe 29 şi împreună vom munci pentru această ţară. Vă mulţumesc! Succes pe 29!", a spus premierul.
 
Şi liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin, s-a adresat cetăţenilor prezenţi la Romexpo, cu un apel de prezentare la vot.
 
"Trei oameni şi trei partide au mizat cu întreaga lor carieră politică pentu construirea speranţei românilor. Împreună ne luptăm cu tot ce ştim şi cu tot ce putem mai bine să îndepărtăm răul pe care îl reprezintă aceşti oameni. Lupta noastră se apropie de sfârşit. Regimul Băsescu este în genunchi. Trebuie să-i dăm lovitura fatală. Traian Băsescu trebuie să plece", a spus Constantin.
 
Liderul conservatorilor a adăugat că, în ultimele zile, preşedintele suspendat şi-a dat seama "că nu mai are nicio şansă" şi singura lui speranţă ar fi ca românii să nu se prezinte la vot.


Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Alexandra Cristea
Adăugat:
27 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza