Victor Ponta îşi donează diferenţa de salariu

Premierul Victor Ponta a anunţat că, începând cu 1 august, va dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferenţa de salariu primită prin ordonanţa privind salariile înalţilor demnitari.

Adăugat: 29 Iulie 2015
Ultima actualizare:29 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta a decis să doneze diferenţa de salariu pe care o va primi conform Ordonanţei privind creşterea retribuţiilor înalţilor demnitari.
    
"Nu m-am răzgândit, cred în continuare că este corect că demnitarii din România (Președinte, președinții Parlamentului, miniștrii, etc.) trebuie să aibă un salariu decent, cel puțin egal cu alți funcționari din subordine și relativ asemănător cu ceea ce se întâmplă în Europa.

Dar la fel de corect este ca această mărire de salariu să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public. Așa că pot să mai aștept până vom adopta noua Lege a Salarizării!

În consecință, am luat decizia personală ca începând cu data de 1 August să donez diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță" către echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joacă dupa mulți ani din nou într-o competiție europeană). Așa am sufletul împăcat și fac și un gest simbolic de sprijin pentru echipa și sportul pe care le iubesc atât de mult de peste 30 de ani!", scrie Ponta pe Facebook.

 

Nu m-am răzgândit, cred în continuare că este corect că demnitarii din România (Președinte, președinții Parlamentului,...

Posted by Victor Ponta on Tuesday, July 28, 2015


Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza