Victor Ponta: Faţă de toţi mă simt responsabil

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii din sectorul 2 al capitalei cărora le-a transmis un îndemn la unitate.

Adăugat: 22 Octombrie 2014
Ultima actualizare:22 Octombrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC
trimite pe mail

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii din sectorul 2 al capitalei cărora le-a transmis un îndemn la unitate.

După o trecere în revistă a proiectelor adoptate de guvern, între care reducerea contribuţiei de asigurări sociale, Victor Ponta a precizat că actuala guvernare va sprijini toate autorităţile locale să-şi continue proiectele.

"PSD, UNPR, PC de doi ani şi jumătate reuşim să guvernăm stabil această ţară. O vom guverna în continuare. Faţă de toţi mă simt responsabil, pentru toţi vreau să lucrez şi împreună cu dumneavoastră vreau să trăim în România, ţara noastră, o ţară unită şi o ţară mândră", a afirmat Ponta.
(Reporter: Nucu Jalea)

Elena Udrea susţine deţine "garanţia că poate realiza lucruri bune pentru ţară"

Elena Udrea, liderul Partidului Mişcarea Populară, a declarat că este singurul candidat care prezintă garanţia că poate realiza lucruri bune pentru ţară.

Ea le-a vorbit membrilor şi simpatizanţilor din Piteşti despre realizările sale din perioada în care a fost membru al guvernului.

"Dintre toţi cei 14 candidaţi eu sunt un om politic care poate spune românilor concret ce lucruri am făcut eu pentru România când am avut ocazia să fac atât cât am fost ministru: 6.000 de proiecte, peste 100.000 de locuri de muncă generate de proiectele pe care le-am susţinut, cea mai bună absorbţie a fondurilor europene. Deci cred că prezint o garanţie că voi face şi ca preşedinte", susţine candidata PMP.

Călin Popescu Tăriceanu atrage atenţia că industria riscă să fie sufocată din cauza infrastructurii

Candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu consideră că activitatea industrială din România riscă să fie sufocată din cauza infrastructurii de transport necorespunzătoare.

El a fost prezent în judeţul Argeş unde a vizitat, pintre altele, platforma industrială Dacia de la Mioveni.

"Sper ca ultimele declaraţii şi angajamente făcute de guvern referitoare la proiectul construcţiei autostrăzii Piteşti-Sibiu să se materializeze cât mai repede pentru că ştiu cât de importantă este, pentru a permite industriei în general şi uzinei Dacia-Renault să aibă acest plămân prin care să respire", a afirmat Tăriceanu.(Reporter: Constantin Paşol)

Candidatul UDMR la funcţia supremă în stat, Kelemen Hunor, susţine modificarea Constituţiei

Un alt obiectiv al său îl reprezintă semnarea unui pact între forţele politice pentru realizarea celor mai importante obiective pentru comunitate.

"În ceea ce priveşte infrastructura mare rutieră şi feroviară, să nu mai redesenăm hărţile de fiecare dată când vine un ministru la Ministerul Transporturilor, sănătatea, educaţia şi asistenţa socială - cele patru mari domenii unde absolut, dar urgent, e nevoie de nişte deziderate foarte bine construite", spune candidatul UDMR.(Reporter: Adrian Marchiş, Satu Mare)

Klaus Iohannis, preocupat de situaţia pensionarilor

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, afirmă că, dacă va ajunge preşedintele României, va avea discuţii cu toate forţele politice pentru un acord comun privind sistemul de pensii.

În opinia sa, problemele din acest domeniu nu se pot rezolva cu promisiuni electorale. 

"Este important să decidem dacă vom conserva actualul sistem în care plata pensiilor se face din contribuţiile celor aflaţi în muncă, sau trecem la un sistem de conturi individuale de economisire prin investiţii prudenţiale, centrat pe pricipiul contributivităţii, al responsabilităţii individuale şi al definirii şi garantării beneficiilor", a arătat el.

Programul prezidenţial al candidatului PNL- PDL este "România lucrului bine fãcut"

Din agenda electorală a zilei:

►Klaus Iohannis participă la mitinguri electorale organizate de Alianţa Creştin Liberală în Dărmăneşti, Marginea şi Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava

►Monica Macovei, candidat independent, merge la o adunare publică în localitatea Borşa - Maramureş.

►Kelemen Hunor, candidat UDMR, va fi prezent în Zalău pentru a găzdui dezbaterea "Voci Maghiare Locale".Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Octombrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza