Victor Ponta cere românilor să iasă la vot

Vicor Ponta le-a cerut alegătorilor să iasă la vot şi să susţină candidaţii PSD.

Adăugat: 1 Iunie 2016
Ultima actualizare:1 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Victor Ponta a fost prezent, astăzi, la Medgidia, în judeţul Constanţa, pentru a fi alături de Luminiţa Vlădescu, candidat la primăria oraşului.

Victor Ponta s-a aflat şi la Cernavodă, unde le-a cerut alegătorilor să iasă la vot şi să susţină candidaţii PSD.

"Îi salut pe locuitorii din Cernavodă. Îi rog pe 5 iunie să fie alături de candidatul nostru, de primarul interimar, de domnul Pleşa Ştefan, de toţii consilierii de care are nevoie pentru a-şi face o echipă competentă şi vreau să-i asigur pe cei din Cernavodă că toate proiectele pe care noi le-am început le vom continua în formula primar-Consiliul Local- Consiliu Judeţean şi, din toamnă, guvernul nostru, care să ducă la bun sfârşit toate lucrurile bune începute. Mult succes pe 5 iunie!", a susținut Victor Ponta.

Băsescu: Pentru mine, PMP reprezintă o obligaţie morală

Tot în judeţul Constanţa a fost, astăzi, şi preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu.

El a spus că are o datorie morală faţă de electoratul care l-a votat ca parlamentar, primar general al Capitalei şi preşedinte al României.

"Misiunea pe care eu mi-o asum este să dau înapoi electoratului încrederea pe care mi-a dat-o în cariera politică. Electoratul mi-a dat două mandate de parlamentar, electoratul mi-a dat două mandate de primar general al Capitalei, electoratul mi-a dat două mandate de preşedinte al României. Pentru mine acest partid reprezintă o obligaţie morală prin care se întorc către români încrederea pe care mi-au dat-o în toate alegerile directe",a  susținut Traian Băsescu.

ALDE face alianțe după alegeri

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a participat, la Timişoara, la o acţiune de susţinere a candidaţilor partidului la alegerile locale - Ilare Bordeaşu pentru Primăria Timişoara şi Traian Stancu pentru Consiliul Judeţean Timiş.

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că după alegeri ALDE va face o analiza pentru a stabili cu cine va colabora pentru guvernarea locală.

"Mi-e greu să anticipez că un singur partid va obţine majoritatea absolută în Consiliu Judeţean sau muncipal. Prin urmare, după alegeri, pentru guvernarea locală vor trebui făcute coaliţii între partidele care vor fi repreznetate la nivelul Consiliilor Locale şi Judeţene. O să analizăm rezultatele în săptămâna care vine şi, în funcţie de aceasta, o să vedem ce putem să face şi cu cine ne vom alia", a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Gorghiu: PNL şi-a asumat obligaţia să reclădească România

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, îndeamnă alegătorii să susțină candidații partidului la alegerile locale.

Ea spune că programele liberale propuse mențin linia istorică de reformare și dezvoltare a țării.

"Partidul Naţional Liberal şi-a asumat obligaţia, la împlinirea vârstei de 141 de ani, să reclădească România. Avem de partea noastră, evident, argumentul istoriei, dar întâmplarea face ca pe 5 iunie să fie Duminica Orbului. Am mai avut parte de aceeaşi Duminică a Orbului în '90, pe 20 mai, şi cred eu că astăzi, în 2016, avem obligaţia să reparăm acel accident care a ţinut România în loc 26 de ani", a susținut Alina Gorghiu.

Primăria Satu Mare, o miză importantă pentru UDMR

Liderul Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, declară că Primăria Satu Mare reprezintă o miză importantă pentru Uniune.

Despre candidatul formaţiunii la funcţia de primar, Kelemen Hunor spune că ar fi primarul potrivit pentru sătmăreni.

"Candidatul nostru pentru municipiul Satu Mare, pentru funcţia de primar, este domnul Kereskényi Gábor, un om devotat, un om dinamic, un om care în opinia noastră înseamnă nu numai schimbarea în bine în acest municipiu, dar înseamnă şi asigurarea siguranţei, asigurarea securităţii pentru fiecare om şi predictibilitate pentru viitor", a spus Kelemen Hunor.

UNPR: 10% din primarii municipiilor reşedinţă de județ vor fi de la UNPR

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat că "10% din primarii municipiilor reşedinţă de județ vor fi de la UNPR.

Afirmația a fost făcută la Galați, unde a participat la o întâlnire electorală.

Despre organizația UNPR Galați, Valeriu Steriu a afirmat că este cea mai puternică organizație a Uniunii, o echipă condusă de trei oameni, care sunt în primul rând prieteni. Despre Marius Stan, actualul primar şi candidat pentru un nou mandat, Valeriu Steriu a spus că a făcut foarte mult pentru oraş în ultimii ani, se arată într-un comunicat de presă.

Vă reamintim că duminică 5 iunie vor avea loc alegerile locale.

Urnele vor fi deschise între orele 7:00 şi 21:00.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza