Victor Drăguşin pune accent pe proiectele cu finanţare externă

La alegerile locale din 5 iunie Victor Drăguşin candidează din partea PSD pentru un nou mandat la Primăria Alexandria.

Adăugat: 22 Mai 2016
Ultima actualizare:22 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Drăguşin-sursa Facebook
trimite pe mail

După cum transmite corespondentul RRA, Dana Onel, la întâlnirile pe care le are cu alegătorii, Victor Drăguşin pune accent pe viitoarele proiecte cu finanţare externă, dar şi pe finalizarea celor demarate în actualul mandat de primar.

"Nu îmi permit să vin cu altceva în plus până nu termin ceea ce am început. O să avem şi cinematograful, este gata, îi dăm drumul până la alegeri. Am avut nişte ruine în oraş. Toate astea sunt în lucru. Mă bucură că am reuşit să fac. Am făcut şi altele pe care nu le-am promis, pentru că în timpul, în exerciţiul unui mandat apar şi alte necesităţi ale comunităţii. Îi rog pe toţi alexăndrenii să se prezinte la urne şi îi mai rog să-mi acorde încrederea lor pentru încă un mandat", a cerut el.

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, propune revitalizarea platformei Republica.

Transformarea fostei zone industriale într-un centru de afaceri, ar atrage investitori şi ar crea locuri de muncă - crede Cristina Pocora.

"Hala Laminoru, toată zona este ţinută pe loc din cauza faptului că este declarată monument de patrimoniu la Ministerul Culturii. Acea hală se dărâmă! Trebuie scoasă din patrimoniu, conservate elementele care ţin de patrimoniu, iar restu trebuie folosite. Exact această zonă, care este o mină de aur, este nevalorificată şi ea ar putea să creeze foarte multe locuri de muncă", a spus Cristina Pocora, citată de Mugur Mihaiţă.

Diana Popa deschide lista candidaţilor PMP pentru Consiliul Judeţean Sibiu.

Printre priorităţile sale se numără atragerea fondurilor europene, bani ce ar trebui investiţi în dezvoltarea infrastructurii şi modernizarea staţiunilor balneare Ocna Sibiului şi Bazna, spune Diana Popa.

"O să oferim consultanţă în fiecare primărie din judeţ pentru atragerea fondurilor europene, astfel încât aceşti bani să ne revină nouă, nu să se întoarcă înapoi în UE. Şi avem aici de gând să susţinem atât iniţiativa privind dezvoltarea fermelor ţărăneşti cât şi alte iniţiative private din rural sau urban", a spus ea, potrivit corespondentei RRA la Sibiu Carmen Vulcan.

Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare îşi continuă campania din uşă în uşă pentru a afla care sunt problemele cetăţenilor.

Alegerile locale ar trebui să le aducă locuitorilor din Satu Mare schimbarea, mai afirmă Kereskényi Gábor.

"În 5 iunie cea mai importantă miză este că schimbarea este nu numai o posibilitate, ci şi o necesitate. Dorim să atragem atenţia opiniei publice să nu dea curs acelor materiale denigratoare, care eu sunt ferm convins că vor apărea, să creadă ceea ce văd cu ochiul liber în municipiul Satu Mare, pentru că actuala conducere a municipiului şi a judeţului a avut la dispoziţie patru ani de zile să demonstreze ce pot să facă pentru sătmăren", susţine Kereskényi Gábor.
 A consemnat Adrian Marchiş.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, declară că miza anului electoral 2016 este ca partidul pe care îl conduce să fie prezent pentru al treilea mandat în legislativ.

În comunicatul remis presei el subliniază că UNPR se va regăsi din toamnă, atât în noul parlament, cât şi în viitorul guvern.

Este mesajul pe care liderul UNPR l-a transmis alegătorilor la acţiunile de campanie din judeţul Vaslui, la care a participat zilele trecute alături de candidaţii formaţiunii.

Pentru Primăria Vaslui candidează Ovidiu Băetu, care este şi numărul unu pe lista de consilieri judeţeni, iar pentru Primăria Bârlad candidatul UNPR este Constantin Pâslaru - se mai arată în comunicat.

Candidatul independent la Primăria Zalău, Gheorghe Stanciu, propune reducerea birocraţiei în sistemul administrativ local.

"Atâtea stufoşenii şi atâta piedici şi atâta birocraţie că orice investiţie şi orice zi care întârzii să faci ceva este în detrimentul tău. Sunt oameni care îşi plătesc foarte multe lucrări ca să-şi facă ei utilităţi cu banii lor. Ba mai mult, merge şi avertizează şi amendează dacă cumva au săpat /.../ sau un şanţ, pe un drum ca să poată intra în curte sau şi-a făcut un pod. Este inadmisibil să nu fii alături de acei oameni care, de fapt, primii investitori sunt persoanele fizice", consideră acesta.



Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza