Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean vrea "suflu nou" la Guvern

Ioan Oltean susţine ideea remanierii Guvernului, vizaţi fiind cel puţin patru-cinci miniştri.

Adăugat: 26 August 2010
Ultima actualizare:26 August 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine, într-o declaraţie pentru Radio Fance Internaţional , că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin patru-cinci miniştri.
    

"E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate", afirmă Ioan Oltean, citat de RFI.
    

Pe de altă parte, el se declară nemulţumit de modul în care miniştri Şeitan şi Vlădescu au gestionat situaţia care a condus la aglomeraţia de la ghişeele unde persoanele care câştigă din drepturi de autor depun declaraţiile de venit.
    

Oltean nu are de făcut reproşuri, în acest subiect, Guvernului în ansamblu, ci doar celor miniştrilor Muncii şi Finanţelor, potrivit RFI.
    

"Nu aş reproşa Guvernului, aş reproşa în mod evident celor doi miniştri care gestionează şi ar fi trebuit să gestioneze acest domeniu. Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc această situaţie şi dacă ea  într-adevăr aşa se întâmplă în realitate, atunci nemulţumirea mea creşte în ceea ce priveşte modul în care cei doi miniştri au gestionat această problemă atât de importantă", spune Oltean.
    

Vicepreşedintele PDL susţine că problema depunerii declaraţiilor de venituri în cazul drepturilor de autor ar fi trebuit gestionată mai bine.


"Această activitate care viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita atâta tensiune şi atâta nemulţumire cât s-a creat zilele acestea", susţine Oltean.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
26 August 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza