Vicepremierul Liviu Dragnea despre dosarul Referendumului

"Ăsta e cadoul lui Băsescu şi eu îl apreciez. O să port şi crucea asta".

Adăugat: 6 Decembrie 2013
Ultima actualizare:6 Decembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat vineri că dosarul Referendumul, în care este acuzat alături de alte 74 de persoane de fraudarea votului din iulie 2012, este un cadou de la Traian Băsescu.

Liviu Dragnea a venit vineri la Curtea Militară de Apel pentru a asista la procesul în care a fost pus sub acuzare.

"Ăsta e cadoul lui Băsescu şi eu îl apreciez. Avem termen astăzi. Prima dată când vin aici. O să port şi crucea asta. Dincolo de Liviu Dragnea, cred că este un proces despre democraţie. O să ştim după acest proces dacă în România o să mai avem dreptul să facem campanie electorală, o să ştim dacă mai avem dreptul să spunem oamenilor să iasă la vot sau, dimpotrivă, o să le spunem să stea acasă, pentru ca nu cumva prezenţa la vot să fie considerată folos necuvenit pentru partide", a afirmat Dragnea la intrarea în sediul instanţei.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
6 Decembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza