Vicepremierul Gabriel Oprea, audiat la Parchet

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a prezentat miercuri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină.

Adăugat: 28 Octombrie 2015
Ultima actualizare:28 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea la Parchet. Sursa: captură TV
trimite pe mail

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost audiat la Parchetul Tribunalului Bucureşti, unde este instrumentat dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

La ieșirea din sediul Parchetului, Oprea a spus că era în timpul serviciului și că nu a avut nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne.

"Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Veneam de la o instituție a statului român. Am declarat aceste lucruri, nu am voie să spun mai mult decât am declarat. N-am avut nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne", a declarat Oprea.

Ministrul a mai spus că a trimis toate documentele la Parchet și că în toată activitatea sa nu a încălcat legea.

"N-am avut anul acesta nicio zi de concediu, am muncit de dimineața până seara într-un context greu de securitate. Am avut mai multe deplasări. Ori de câte ori voi fi chemat la Parchet, voi declara. Am trimis toate documentele. Și vreau să știți că în toată activitatea mea de ministru sau de vicepremier nu am încălcat legea", a arătat vicepremierul Oprea.

Poliţistul Bogdan Gigină a murit în urmă cu o săptămână, în vreme ce asigura protecţia coloanei oficiale cu care se deplasa Gabriel Oprea.

Într-o declarație de presă susținută luni, ministrul  Oprea a explicat că accidentul s-a produs în timpul unei deplasări în scop profesional şi a precizat că aceste detalii au fost puse la dispoziţia Parchetului.

VEZI DECLARAȚIA PREMIERULUI

Vicepremierul a mai arătat că a aflat despre producerea unui accident abia după ce a trecut maşina sa de locul cu pricina.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza