Vasile Blaga: Voi face plângerea penală pe numele lui Ioan Chelaru

Preşedintele Senatului a declarat că nu au fost îndeplinite condiţiile fomale pentru convocarea şedinţei BP, care a stabilit şedinţă de plen pentru revocarea sa din funcţie, adăugând că va face plângere penală pe numele vicepreşedintelui, Ioan Chelaru.

Adăugat: 3 Iulie 2012
Ultima actualizare:3 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Vasile Blaga a declarat, marţi, că va face plângere penală pe numele vicepreşedintelui Senatului, Ioan Chelaru.

"Nici măcar nu au îndeplinit condiţiile formale pentru a putea fi convocată şedinţa Biroului Permanent", a spus Blaga.

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, convocarea unei sesiuni extraordinare a acestei camere la ora 17.00, pentru revocarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi alegerea unei noi persoane.
    
Biroul permanent s-a întrunit în absenţa preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, care a spus că numai el putea să convoace Biroul Permanent, "nu ei".

"Numai eu puteam convoca Biroul, nu ei", a spus Blaga.
    
Au fost prezenţi la şedinţă 7 din cei 11 membri ai Biroului şi, potrivit lui Ioan Chelaru (PSD), aceştia au votat în unanimitate convocarea sesiunii extraordinare.
    
În sală au fost prezenţi doar reprezentanţi ai USL şi liderul de grup de la UDMR.
    
Chelaru a mai spus că decizia de convocare a sesiunii extraordinare a Senatului a fost deja trimisă la Monitorul Oficial, pentru publicare.

Crin Antonescu, pregătit să preia şefia Senatului

La rândul său, Crin Antonescu a declarat după şedinţa grupurilor reunite ale USL, că este pregătit să preia conducerea Senatului, el arătând că va face mai multe declaraţii după şedinţa de plen a acestui for legislativ.

Antonescu a declarat că a avut loc deja şedinţa Biroului Permanent al Senatului şi urmează plenul, în cadrul căruia vor avea loc dezbateri şi se va vedea ce decizie va fi luată.

Întrebat dacă este pregătit să preia şefia Senatului, Crin Antonescu a declarat: "Da".
   Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
3 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza