Vasile Blaga, preşedintele PDL

"PDL nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din acest an, întrucât are propriul candidat, care va fi şi cel care va câştiga cursa prezidenţială".

Adăugat: 24 Februarie 2014
Ultima actualizare:24 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, preşedintele PDL
trimite pe mail

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că în opinia sa USL nu se va rupe şi că în cazul în care acest lucru se va întâmpla, democrat-liberalii au în intenţie doar o colaborare punctuală cu PNL în plan parlamentar.

Vasile Blaga a adăugat că, de asemenea, "PDL nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din acest an, întrucât are propriul candidat, care va fi şi cel care va câştiga cursa prezidenţială".

Întrebat dacă parlamentarii PDL vor semna o moţiune de cenzură iniţiată de PNL, liderul democrat-liberalilor a spus: "Nu. Asta ar fi culmea".

"Ar trebui să recunoaştem practic că PNL-ul, de dimineaţă până seară, este altul. Au fost la guvernare, sunt la guvernare. (...) Moţiune la adresa ce? (...) Ei sunt la guvernare astăzi şi ei vor ca mâine să iniţieze o moţiune de cenzură să spună că au guvernat prost. E adevărat că Antonescu a recunoscut că liberalii au fost a cincea roată la căruţă. Domnia sa a spus acum trei săptămâni, când s-a pus prima dată problema intrării noii echipe PNL la guvernare, că, în sfârşit, îi trimite să guverneze", a afirmat preşedintele PDL.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminita Apostolescu
Adăugat:
24 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza