Vasile Blaga: PDL a înţeles mesajul alegătorilor

PDL a plătit politic costurile guvernării, susţine Vasile Blaga şi adaugă că scorul obţinut de PDL este apropiat de ţinta propusă.

Adăugat: 12 Iunie 2012
Ultima actualizare:12 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PDL a înţeles mesajul alegătorilor , care - prin votul lor - au fixat costurile guvernării dificile în care ei au dus tot greul, a spus şeful campaniei electorale a PDL , senatorul Vasile Blaga.

El a adăugat că, deşi democrat-liberalii au plătit politic costurile acestei guvernări , au obţinut la alegerile de duminică , un scor apropiat de ţinta propusă.

"Este un scor electoral apropiat de ţinta pe care ne-am propus-o. Prin numărul semnificativ de mandate obţinute, aleşii locali au fost şi rămân coloana vertebrală a PDL.  Aproape unul din patru români a ales PDL", a afirmat Blaga.

Vasile Blaga, a mai spus că, după numărătoarea paralelă a 70 la sută din secţiile de votare, partidul a obţinut 798 de mandate de primari, fiind surclasat de cele 1963 de mandate obţinute de USL.

Potrivit lui Blaga, chiar dacă nu ar mai câştiga nicio primărie din ţară până la numărătoarea finală, PDL tot a câştigat 26,84% din primării.

Vasila Blaga a mai spus că PDL nu a mai avut un dialog real cu societatea civilă, fapt ce i-a costat în rezultatele alegerilor locale.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Cătălin Purcaru
Adăugat:
12 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza