Vasile Blaga, optimist că ARD va obţine peste 20%

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat, duminică, după afişarea rezultatelor parţiale că este optimist că Alianţa România Dreaptă va obţine peste 20 la sută din voturi.

Adăugat: 9 Decembrie 2012
Ultima actualizare:9 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

"Scorul obţinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiţii cu totul speciale. Într-o lună USL a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului şi o campanie de manipulare ieşită din comun. Cu toate acestea, le mulţumesc colegilor mei din teritoriu şi îi rog să stea până în ultima clipă în secţiile de votare", a spus Vasile Blaga.

Liderul ARD a mulţumit colegilor de alianţă şi deşi a recunoscut că "nu e un rezultat triumfător", acesta şi-a exprimat optimismul că vor avea peste 20 la sută din mandatele viitorului Parlament al României.

"Nu e un rezultat triumfător. Noi ne-am propus un scor peste 20%, sunt convins că-l vom obţine", a precizat într-o conferinţă de presă Vasile Blaga.

Preşedintele democrat-liberalilor a precizat că nu contestă rezultatele prezentate la televizor şi că potrivit exit-poll-ului realizat de ARD alianţa s-ar afla la 21-22%.

Vasile Blaga nu i-a uitat pe "români" cărora le-a mulţumit că "pe o vreme grea" au fost la vot.

Alături de Vasile Blaga, a vorbit din partea ARD şi Mihail Neamţu, care a spus că rezultatele nu sunt concludente, iar scorul obţinut de alianţă "nu e un rezultat triumfător, dar nici un rezultat ruşinos", ci reprezintă "un punct de plecare pentru reconstrucţia dreptei.

"Credem că această reconstrucţie a dreptei începe astăzi", a spus Mihail Neamţu, citat de Mediafax.

Declaraţia integrală pe prima pagină a site-lui, în playerul AUDIO
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza