Varujan Pambuccian: Dorim menţinerea Guvernului USL

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, spune că el şi colegii săi nu îşi doresc să se afle în zona guvernamentală şi precizează că îşi doreşte ca USL să rămână unită.

Adăugat: 25 Februarie 2014
Ultima actualizare:25 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, marţi, după discuţiile de la sediul Guvernului, că grupul său nu doreşte să fie în zona guvernamentală, dar va susţine Guvernul, oricare ar fi el.

"Nu ne dorim absolut deloc să fim în zona guvernamentală. Dacă vom susţine, şi probabil că da, parlamentar Guvernul, oricare ar fi el, o să ne vedem mai departe de chestiunile care ne interesează pe noi punctual şi pe acelea o să le cerem mai departe", a spus Pambuccian, marţi, la Palatul Parlamentului.
    
El a precizat că îşi doreşte ca USL să rămână unită, aşa cum a fost votată de electorat, subliniind că nu discută despre "paşi ulteriori după o eventuală rupere".
    
"Noi ne dorim să rămână împreună (USL - n.r.), aşa cum i-a votat electoratul. Electoratului nostru noi nu i-am face niciodată aşa ceva. Or, în condiţiile astea, nu discutăm paşi ulteriori după o eventuală rupere. Eu îmi doresc să rămână împreună aşa cum au fost votaţi", a afirmat Pambuccian.  
    
Întrebat dacă a participat la întâlnirea cu premierul, el a răspuns: "Eu nu am avut discuţii de genul acesta cu premierul. Noi, neavând oameni în Executiv, mergem din când în când în Executiv ca să rezolvăm probeleme curente ale grupului şi întâlnirile de până acum, de săptămâna trecută, tot pe o chestiune de genul acesta a fost, nu a fost pe altceva".

Precizăm că liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a venit marţi la Palatul Victoria pentru o discuţie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, la Guvern mai fiind prezenţi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi vicepremierul Liviu Dragnea.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
25 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza