Valeriu Zgonea: PSD se îndreaptă cu paşi repezi către prăpastie

Preşedintele Executiv al PSD, Valeriu Zgonea a afirmat, azi, înaintea şedinţei conducerii partidului că PSD se îndreaptă spre prăpastie în cazul în care după condamnarea definitivă, Dragnea nu demisionează.

Adăugat: 25 Aprilie 2016
Ultima actualizare:25 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Zgonea, preşedinte executiv al PSD
trimite pe mail

Prezent azi, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidiului, preşedintele Camerei Deputaţilor,  Valeriu Zgonea  a afirmat că PSD se îndreaptă către prăpastie.

"Să nu ne facem că nu înțelegem. Astăzi, împăratul este gol. PSD se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către prăpastie. Este datoria mea să spun lucrurilor pe nume. Funcția aceasta, pe care mi-au dat-o colegii mei într-un congres, mă obligă să blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri”, a declarat Valeriu Zgonea.

Valeriu Zgonea a mai spus că sunt suficienţi de mulţi cei care pot prelua şefia interimară a social-democraţilor.

"Sunt suficient de mulţi oameni cinstiţi şi corecţi care pot prelua astăzi conducerea partidului. (...) Îmi cunosc foarte bine limitele. (...) PSD trebuie să fie condus de oameni integri, decenţi şi responsabili.

Referindu-se la funcţia sa de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a ţinut să sublinieze că nu s-a ales "singur" în această poziţie.

"Pe de altă parte, nu eu am venit și nu m-am ales singur în funcția de președinte executiv sau în funcția de președinte al Camerei Deputaților. Principiile și valorile mele au corespuns atunci cu principiile și valorile PSD. Dacă astăzi ele nu mai corespund este datoria colegilor mei să ia o decizie”, a mai spus el, în această dimienaţă la sediul PSD.

Amintim că Valeriu Zgonea a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea după ce, vineri, acesta a fost condamnat definitiv la doi de închisoare cu suspendare, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Referendumul".

AUDIO Declaraţia lui Valeriu ZgoneaAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza