Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR

Valeriu Steriu a fost ales noul preşedinte al UNPR.

Adăugat: 26 Martie 2016
Ultima actualizare:26 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR
trimite pe mail

Noul lider a declarat, după rezultatul votului, că este convins că UNPR este partidul care va fi atât  surpriza alegerilor locale dar şi cea mai mare surpriză politică în acest an.

"Suntem convinşi că vom face faţă, suntem convinşi că vom fi surpriza alegerilor locale şi cea mai mare surpriză politică în acest an", a spus noul lider al progresiştilor.

De asemenea, Steriu a mulţumit fostului preşedinte al UNPR, Gabriel Oprea, dar şi fostului preşedinte interimar, primarul suspendat al sectorului 2, Neculai Onţanu, care a fost arestat preventiv, ieri.

"Sunt doi oameni care nu au fost astăzi aici şi care au construit acest partid. Ziua de 3 martie a fost tristă, este ziua în care domnul preşedinte Oprea şi-a depus demisia şi căruia îi mulţumesc că m-a recomandat şi promit că nu am să dezamăgesc valorile acestui partid de acum înainte şi că vom păstra principiile învăţate de la dânsul şi îl aşteptăm cât mai curând să fie aproape", a spus liderul UNPR.

De menţionat că Gabriel Oprea a fost ales preşedinte fondator al partidului, cu unanimitate de voturi.

Amintim că astăzi a avut loc conferinţa Naţională Extraordinară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României în cadrul căreia s-a ales noul preşedinte al formaţiunii.

De asemenea la Conferinţa Naţională Extraordinară s-au discutat probleme legate de statutul partidului, programul politic şi pregătirea pentru alegerile locale şi parlamentare.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza