USR vrea să aibă filiale în cel puțin 80% din localități

USR își propune ca, până în 2020, să aibă filiale în 80% din orașele României.

Adăugat: 11 Martie 2018
Ultima actualizare:11 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Dan Barna, deputat USR
trimite pe mail

Ieri a avut loc o întâlnire importantă şi a conducerii USR. S-a decis ca procedura de aderare la partid să fie mai rapidă, cu scopul ca, până în 2020, USR să aibă filiale în cel puţin 80% din localităţile tării.

În acelaşi timp, vor începe dezbateri pentru alcătuirea programului de guvernare al partidului.

Carta valorilor USR, adoptată prin votul Comitetului politic, poziționează formațiunea ca partid de centru-dreapta proeuropean, partid care sprijină libera inițiativă a cetățeanului.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat organizarea unor dezbateri privind alcătuirea programului de guvernare al partidului și a explicat necesitatea acestuia prin faptul că, în prezent, creșterea economică nu se regăsește în nivelul de trai al românilor.

"Până în 2020 să avem filiale în 80% din orașele României; deziderat, evident, ar fi să avem în toate orașele.Firește, să obținem mai multe voturi la următorul ciclu electoral și am reușit, după un an, să dovedim că suntem un partid care vrea să rămână și să conteze în România", a spus Barna.

Dan Barna susține că procedura de aderare la partid trebuie să se desfășoare mai rapid, în condițiile în care USR înregistrează o creștere a popularității.

În ședința conducerii extinse a USR s-a mai stabilit utilizarea aceluiași sistem de vot în interiorul formațiunii, în toate filialele, pentru a facilita interpretarea deciziilor și pentru a da un semnal de unitate.



Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza