USR nu va acorda niciun vot cabinetului Dăncilă

Liderul USR susţine că guvernul propus de coaliţia PSD - ALDE este "un guvern-marionetă".

Adăugat: 28 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:28 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Dan Barna
trimite pe mail

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat, astăzi, la Cluj, că guvernul propus de coaliţia PSD- ALDE este cel mai slab al ultimilor ani.

"Este un guvern-marionetă, sunt fetele alternative ale domnului Liviu Dragnea. Evident că o să punem întrebările care vor dovedi incompetenţa acestui guvern, pentru că este un guvern, probabil, cel mai slab guvern pe care, mă rog, promisiunea de guvern pe care a avut-o România în ultimii ani. Practic, toate elementele vulnerabile, cu percepţie de corupţie şi cu probleme /.../ din guvernele anterioare sunt adunate acum într-un buchet frumos, otrăvit, care este oferit românilor", a spus Dan Barna.

Peste 250 de membri ai USR din întreaga ţară au participat, la Sibiu, la o întâlnire de lucru pe teme de strategie, comunicare politică, politici europene, dezvoltare şi administraţie.

Ei au participat şi la protestul mut faţă de legile justiţiei, care are loc zilnic în oraş, transmite corespondentul RRA, Carmen Vulcan.

Liberalii au anunţat deja că nu vor vota candidaţii propuşi de PSD - ALDE şi că vor încerca să convingă şi alţi parlamentari să nu susţină învestirea noului guvern.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza