USR, în negocieri pentru viitori candidaţi pe listele partidului

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a confirmat, astăzi, că formaţiunea sa poartă discuţii cu mai mulţi miniştri din actualul guvern pentru ca aceştia să candideze la alegerile parlamentare pe listele USR.

Adăugat: 5 Octombrie 2016
Ultima actualizare:5 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Printre ei se numără ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, cel al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi cel al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

În ceea ce priveşte eventuala intrare în politică a premierului Dacian Cioloş, Nicuşor Dan este de părere că partidele care îi împărtăşesc ideile din programul de guvernare ar trebui să-l susţină în campania electorală şi nu invers.

"Cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloş să vină cu proiectele dumnealui de continuare şi anumite partide, care au aceeaşi idee de dezvoltre a României, în continuare să susţină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după algeri", a spus Nicuşor Dan.

De menţionat că Uniunea Salvaţi România şi-a lansat, astăzi, programul politic cu care se va prezenta în alegerile din iarnă.

Acesta se bazează pe două mari direcţii - reformarea statului prin modernizarea administraţiei publice şi dezvoltarea economică reală a României, notează redactorul RRA, Petruţa Dinu.

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand a subliniat  că printre cauzele eşecului în infrastructura rutieră se numără pregătirea deficitară a proiectelor şi  politizarea companiilor de stat.

Programul politic a fost lansat în dezbatere publică pe site-ul formaţiunii.

În urma discuţiilor pe care conducerea USR le va avea  cu toţi cei interesati va exista o versiune finală a documentului.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza