USR despre votul Guvernului Cîțu în Parlament: Nu dăm un CEC în alb nimănui

"USR nu dă un CEC în alb nimănui. Vom vedea cum se vor prezenta miniştrii la audieri", afirmă preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna.

Adăugat: 1 Martie 2020
Ultima actualizare:1 Martie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Trecerea guvernului Cîţu de votul Parlamentului depinde numai de abilităţile de negociere ale premierului desemnat, reafirmă preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna.

El a precizat astăzi că, până la acest moment, nu a existat niciun telefon înspre USR din partea premierului desemnat sau din partea PNL.

Dan Barna: USR nu dă un cec în alb nimănui. Vom vedea cum se vor prezenta miniştrii la audieri şi în funcţie de aceasta şi de negocierile care poate vor exista, pentru că până în momentul de faţă nu a fost niciun telefon, niciun mesaj de la premierul desemnat sau de la PNL, ceea ce ridică un semn de întrebare despre cât de serioasă este această propunere. Dar, dincolo de asta, vom vedea audierile din Parlament, vom vedea ce se va întâmpla şi vom decide poziţia USR faţă de votul Guvernului.

În această săptămână, premierul desemnat, Florin Cîţu, a depus în Parlament lista miniştrilor şi programul de guvernare şi a anunţat că, de mâine, va începe negocierile cu partidele parlamentare pentru formarea unei majorităţi, notează redactorul RRA Andrei Şerban.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Martie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza