USL vrea sesiune extraordinară a Parlamentului

Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a anunţat că este posibil ca Uniunea să solicite prelungirea activităţii parlamentarilor cu o săptămână.

Adăugat: 25 Iunie 2012
Ultima actualizare:25 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, copreşedinte USL, a anunţat, luni, că este foarte probabil ca Uniunea să solicite o sesiune extraordinară a Parlamentului, săptămâna viitoare.

"Toţi parlamentarii actualei majorităţi, ai USL în primul rând, rămân pe poziţii. E foarte probabil ca săptămâna viitoare să solicităm o sesiune extraordinară şi toţi parlamentarii noştri vor rămâne pentru a asigura chestiunile legislative pe de o parte care sunt pe agendă şi, de asemenea, toate celelalte decizii care sunt de natura Parlamentului, fie plenul său, fie la nivelul comisiilor. Această decizie politică va fi respectată fără excepţie de toţi parlamentarii noştri", a afirmat Antonescu, luni, la finalul şedinţei USL.

La rândul său, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, copreşedinte USL şi-a exprimat speranţa ca "tot ce mai ţine de restanţele legislative pentru zona guvernării" să fie rezolvate "săptămâna aceasta şi săptămâna viitoare".Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
25 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza