USL solicită ANI să se sesizeze în cazul Cristinei Trăilă, pentru incompatibilitate

USL solicită ANI să se sesizeze retroactiv în cazul fostului preşedinte al ANRMAP, Cristina Trăilă, pentru că ar fi fost în stare de incompatibilitate şi de conflict de interese cu consecinţe asupra bugetului de stat.

Adăugat: 22 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:22 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

USL cere instituţiilor statului să verifice o posibilă stare de incompatibilitate şi un multiplu conflict de interese în cazul Cristinei Trăilă, fost şef al Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiţiilor Publice, în prezent candidat PDL la parlamentare.   

"De la 23 ianuarie 2009 şi până şa 10 martie a fost concomitent şi membru în Consiliul de Administraţie la Poşta Română, şi preşedinte ANRMAP. Soţul doamnei Cristina Trăilă era în aceeaşi perioadă partener al firmei de avocatură Valeriu Stoica, cu care Poşta Română încheia un contract, în timp ce doamna Trăilă era şi şef la ANRMAP, şi membru în Consiliul de Administraţie la Poştă", a declarat joi secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache.   

Cristina Trăilă a anunţat săptămâna trecută că l-a acţionat în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, după ce aceasta i-a adus acuzaţii referitoare la fraudarea fondurilor europene.

Traian Ungureanu îi dă replica lui Dan Mihalache

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a susţinut că va lua în considerare criticile liberalului Dan Mihalache la adresa Cristinei Trăilă, după ce acesta le va publica într-o carte în care va explica românilor şi ce înseamnă să fii un demnitar onorabil.  

"Domnul Mihalache, după cum ştiţi, e un om foarte serios, cu o bună reputaţie pentru temeinicia declaraţiilor lui, un om care a făcut onoare Guvernului României. Din acest punct de vedere, declaraţiile domnului Mihalache sunt o contribuţie însemnată, pe care o vom studia mult, mult mai târziu, după ce şi domnia sa le va publica, poate într-o carte, în care va explica românilor ce înseamnă să-ţi respecţi mandatul şi să fii un demnitar onorabil", a declarat Ungureanu.  Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Nucu Jalea, Ioana Tănase
Adăugat:
22 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza