USL îşi asumă căderea a două guverne, pentru a se ajunge la anticipate

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că cel mai bun lucru pentru România în acest moment este să aibă "două guverne care nu întrunesc numărul de voturi, pentru a se ajunge la alegeri anticipate".

Adăugat: 27 Aprilie 2012
Ultima actualizare:27 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Victor Ponta le-a mulţumit tuturor celor care "au avut curajul şi demnitatea de a vota" vineri în Parlament moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu, care a trecut cu 235 de voturi "pentru".

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut curajul şi demnitatea de a vota. Cred că am facut un lucru bun pentru România. Şase luni mai devreme în care să începem drumul spre reconstrucţia României sunt foarte importante. USL e decisă să îşi asume guvernarea până la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea acestui Guvern", a declarat, vineri după-amiază liderul PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta a mai adaugat că "dacă vom avea două Guverne care nu întrunesc numărul de voturi în Parlament putem avea alegeri anticipate".

"Astăzi, o putere disperată a folost arme mafiote. Niciodată USL nu va ameninţa un parlamentar cu dosare penale pe numele copilului său (aluzie la Sorina Placintă - n.r.)", a mai adăugat Victor Ponta.

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
27 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza