Urările politicienilor pentru 2016

Politicienii speră ca anul care să vină să fie unul mai bun, marcat de o nouă mentalitate în politică.

Adăugat: 31 Decembrie 2015
Ultima actualizare:31 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Georgică Severin, președintele Comisiei de Cultură din Senat
trimite pe mail

2015 a fost anul schimbării atitudinii civice a românilor, susţin unii oameni politici în mesajele lor de sfârşit de an.

Ei şi-au exprimat speranţa că anul 2016 va fi un an mai bun, în care va putea fi remarcată o nouă mentalitate atât în politică, dar şi în celelalte sfere ale societăţii româneşti.

Şeful comisiei de cultură din Senat, social-democratul Georgică Severin, a enumerat unele realizări ale anului care se încheie.

"Mă gândesc, de exemplu, la Festivalul Enescu, mă gândesc la faptul că Teatrul Naţional a fost inaugurat, am avut inclusiv inaugurarea Teatrului de Operetă în ianuarie, deci din acest punct de vedere, a fost un an bun. Un gând pentru Radio România? Să continue să fie la fel de bun ca şi până acum şi, dacă se poate, şi mai bun", a spus Severin.

Şi preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, îi încurajează pe români să spere că anul viitor va fi mai bun decât 2015.

"Sunt convins că 2016 va fi un an mult mai bun decât anul 2015 şi plec în anul 2016 cu speranţa că românii vor merita mult mai multe lucruri bune decât în 2015. Pentru România Actualităţi eu sunt şi puţin subiectiv, sunteţi postul pe care îl ascult de fiecare dată când sunt în trafc, vă urez din toată inima să vă păstraţi aşa cum aţi fost până acum, să aduceţi, pe lângă informaţii, şi bucurie şi lumină în casele oamenilor", a susținut Gigel Ştirbu.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza