UPDATE Noul preşedinte al ASF este Leonardo Badea

Plenul comun al Senatului şi Camerei Deputaţilor a aprobat numirea social democratului Leonardo Badea ca preşedinte al Autorităţii de Supreveghere Financiară.

Adăugat: 28 Iunie 2017
Ultima actualizare:28 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Acesta îl înlocuieşte pe Mişu Negiţoiu, revocat din funcţie de Parlament pentru modul în care a gestionat anul trecut criza de pe piaţa asigurărilor obligatorii.

La audierile din comisii, Leonardo Badea a spus că în privinţa poliţelor RCA trebuie protejate interesele consumatorilor.

Totodată vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu a fost numită de Plenul reunit ca membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru un mandat de 6 ani.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit în şedinţa comună în acestă dimineaţă pentru a desemna prin vot preşedintele şi vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Tot pe ordinea de zi a şedinţei comune mai figurează şi Proiectul de hotarâre privind constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri şi a Războiului pentru Întregirea Neamului. 

Numirea unor membri în Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminarii şi a unui membru al Colegiului Consiliului pentru Studierea Arhivelor Securitatii se află  de asemenea, pe ordinea de zi, a transmis redactorul RRA, Alina Stănuţă.
 Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Iulia Gherman
Adăugat:
28 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza