UPDATE Monica Giurco, aviz negativ pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR

Comisiile reunite pentru cultură au avizat negativ propunerea membrilor Consiliului de Administraţie al TVR pentru funcţia de preşedinte-director general al instituţiei, Monica Ghiurco.

Adăugat: 11 Aprilie 2016
Ultima actualizare:11 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE 1 Scorul a fost foarte strâns: 18 voturi pentru, 19 împotrivă, precizează redactorul RRA.

UPDATE Jurnalista Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administraţie al TVR pentru postul de preşedinte director general, este audiată la această oră în Comisiile reunite pentru cultură.

Validarea va fi supusă apoi votului în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că cel mai probabil social democraţii vor vota împotriva acestei propuneri, deoarece Monica Ghiurco are un proces pe rol cu TVR, transmite reporterul Alina Bordeiaşu.

După audierea acesteia, urmează ca validarea să fie supusă, tot astăzi, la vot în plenul comun al Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Amintim că, Monica Ghiurco a primit şapte voturi "pentru" din partea Consiliului de Administraţie, în timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obţinut şase.

În urmă cu două săptămâni, plenul parlamentului a respins propunerea lui George Orbean la conducerea postului public de televiziune.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alina Bordeiaşu, Alina Stănuţă
Adăugat:
11 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza