UNPR vrea să strângă semnături pentru a avea candidați la europarlamentare

UNPR îşi propune ca până în luna aprilie să strângă numărul necesar de semnături pentru a avea candidaţi la alegerile europene.

Adăugat: 3 Martie 2019
Ultima actualizare:3 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea
trimite pe mail

Preşedintele partidului, Gabriel Oprea, a anunţat, ieri, la Constanţa, că Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, cei doi fiind prezenţi, de altfel, la reuniunea regională a formaţiunii. Gabriel Oprea s-a referit şi la obiectivele pe termen lung ale UNPR.

Gabriel Oprea: La alegerile locale şi generale de anul viitor să obţinem peste 10%, la locale să avem şi noi iarăşi consilieri locali, consilieri, viceprimari, primari, consilieri judeţeni, preşedinţi de consilii judeţene, cum am mai avut, şi, normal, să intrăm înapoi în Parlamentul României. Noi suntem pregătiţi să mergem în alegeri singuri şi la locale şi la generale, dar de regulă, în politică, niciodată să nu spui niciodată. Noi considerăm că România, în momentul de faţă, este pe un drum greşit. Foarte mulţi oameni, români, mai ales cu un nivel de trai mai scăzut, nu găsesc sprijin la autorităţi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza